Adversus | Auto's | Alfa Romeo Junior Ibrida nu te bestellen

Alfa Romeo Junior Ibrida nu te bestellen

Alfa Romeo Junior nu ook verkrijgbaar met efficiënte 1.2 Turbo Hybrid-aandrijving. Uitvoeringen Ibrida en Ibrida Speciale als aanvulling op Elettrica-modellen

Alfa Romeo Junior Ibrida nu te bestellen
Alfa Romeo Junior Ibrida nu te bestellen

Als nieuwste lid van de Alfa Romeo-familie combineert de Junior comfort met Italiaanse stijl en kenmerkende sportieve rijeigenschappen. Daarbij wordt hij geholpen door een beperkt gewicht en een aerodynamisch design, inclusief de typerende ‘code tronca’, verwijzend naar zijn korte achterzijde. Daarnaast biedt de Alfa Romeo Junior binnen een lengte van 4,17 meter comfortabel plaats aan vijf inzittenden inclusief 400 liter bagageruimte. Als aanvulling op de 100% elektrisch aangedreven Elettrica wordt het aanbod van de Alfa Romeo Junior nu verder uitgebreid met twee hybridevarianten.

Alfa Romeo Junior Ibrida
De Alfa Romeo Junior Ibrida en Ibrida Speciale worden aangedreven door de 1.2 Turbo Hybrid-aandrijflijn. De motor is standaard gekoppeld aan een automatische eDCT 6-transmissie en levert een vermogen van 100 kW (136 pk) en 230 Nm koppel. Dankzij mild hybrid-technologie blijft het gemiddelde verbruik beperkt tot 4,9 l/100 km, wat overeenkomt met een CO2-emissie van 109 g/km (WLTP).

Prijzen en uitrusting
De Alfa Romeo Junior Ibrida is leverbaar vanaf 34.000 euro. Tot de standaarduitrusting behoren onder meer Icona stoffen interieurbekleding, automatische airco, keyless start, LED-verlichting, een infotainmentsysteem met 10,1-inch touchscreen, adaptieve cruise control, parkeersensoren, 17-inch lichtmetalen wielen en een botspreventiesysteem met herkenning van voetgangers en fietsers. De Junior Ibrida Speciale heeft een meerprijs van 2.000 euro en voegt onder meer 18-inch lichtmetalen wielen, ‘Spiga’-interieurbekleding, geïntegreerde navigatie, een met leder bekleed stuurwiel en elektrisch bedienbare bestuurdersstoel met massagefunctie toe aan de uitrusting.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Auteur
ADVERSUS
MEER OP ADVERSUS.NL