Zo bereid jij gegrilde bavette en rib eye op de barbecue
Als je voor luxe vlees als gegrilde bavette en rib eye kiest, dan wil je dat natuurlijk wel perfect op de barbecue bereiden. Zo doe je dat.
Gemakkelijke hoofdgerechten op basis van vlees of vis, Italiaanse pastaschotels, maaltijdsalades en andere ideeën voor snelle en gezonde maaltijden.
Als je voor luxe vlees als gegrilde bavette en rib eye kiest, dan wil je dat natuurlijk wel perfect op de barbecue bereiden. Zo doe je dat.
Houd jij wel van een goed stuk vlees op de grill of barbecue? Verken dan eens de wereld van de online slager.
Een stoere pastaschotel met vis en verse kruiden uit het uiterste zuiden van Italië. Voer voor gourmands!
Langoustines en burrata is een verrukkelijke combinatie. Verrijk je pastaschotel ermee. Lekkerder kun je het niet krijgen!
Zin in zo’n heerlijke, mediterrane pastaschotel? Probeer pasta alla Norma. We hebben het originele, Siciliaanse recept voor je!
Een bekend Italiaans gerecht is vitello tonnato. Meer dan een gerecht is het een aperitief … Lees meer
Zelf gemaakte pasta met truffel saus. Kan het feestelijker? Deze luxe pastaschotel is eenvoudig te bereiden en hoeft niet kostbaar te zijn.
Heb je oud brood over? Maak er gnocchi di pane (broodballetjes) van. Dit recept komt uit de traditionele Italiaanse keuken. Het is warm van smaak. Comfort food voor de herfst!
Gnocchi met pruimenvulling is een ultiem herfstgerecht: zoet en troostend. Comfort food in opperste vorm. Dit moet je proeven.
Vier de nazomer met deze overheerlijke pizza met vijgen en rauwe ham. Iets lekkerders is nauwelijks voor te stellen. Serveer er een goed glas wijn bij en proost op de herfst!
Je hebt spaghetti en spaghetti. Je kunt spaghetti koken en er in een studentikoze stijl een snelle saus overheen kieperen maar je kunt er ook een haute cuisine gerecht van maken.
Pasta met zeevruchten is een ultiem zomergerecht. Met een pistachepesto doe je er nog een schepje bovenop. Deze pastaschotel is haute cuisine!
Geef je omelet een extra twist mee met een beetje bloem, wat melk en verse peterselie. Verras je tafelgenoten met dit eenvoudige maar heerlijke gerecht.
Mag er nog wel een kilootje (of wat) af na al dat thuis zitten? We kennen het! Er zit maar één ding op. Gewoon wat minder eten. Dat betekent niet dat je niet lekker mag eten…
Er gaat niets boven lekkere gehaktballen, vooral als ze mager zijn. Voer voor je spieren maar niet voor je bierbuik! Eet ze warm als hoofdmaaltijd met groenten. In de zomer zijn ze ook erg lekker op kamertemperatuur.
Trofie is een pastasoort die afkomstig is uit Genua. Deze pasta is ontzettend eenvoudig te maken en wordt gewoonlijk met pestosaus geserveerd. Je weet niet wat je proeft!
Liefde gaat door de maag. Verwen je geliefde met huisgemaakte ravioli. Succes gegarandeerd. Dit recept is eenvoudig. Foolproof!
Pasta maken is zo moeilijk nog niet. Probeer deze vlinderpasta. Het kan niet fout gaan. En je scoort er enorm mee!
Met slechts enkele handelingen meer krijgt het klassieke Italiaanse recept van spaghetti aglio, olio e peperoncino het allure van een sterrenrestaurant.
Regels bestaan in de Italiaanse keuken niet. Als iets lekker (buono) is, dan is het lekker (buono). Het doet er niet toe hoe iets is klaargemaakt als het de smaakpapillen maar behaagt.
Pasta met groenten en ansjovis wordt geserveerd met gekookte groenten en ansjovis. Het bijzondere aan deze schotel is dat de ingrediënten voor…
Geef alledaagse gerechten als kip een exotische smaak door er heerlijk geurende basilicum bij te … Lees meer
De salade caprese (insalata caprese) is een Italiaanse salade die vooral in de zomer heel … Lees meer
Deze heerlijke pastaschotel is ideaal voor als je gasten te lunchen hebt. Het is een … Lees meer
Vandaag, 6 april, is het Carbonara Day! Wij vieren dat met een origineel Italiaans carbonara … Lees meer
Valt het je zwaar om af te zien van zo’n smaakvolle en troostende hamburger maar … Lees meer
Deze broccoli-venkelsoep is gemakkelijk, gezond en caloriearm. Het is een ideale maaltijdsoep voor de herfst. … Lees meer
Tomatensaus lijkt misschien één van de eenvoudigste sauzen uit de Italiaanse keuken, maar daar kun … Lees meer
Paneer is een zachte, Indiase kaas die op vele manieren in gerechten kan worden verwerkt. Zo wordt … Lees meer
De smaak van de limoen, van dezelfde familie als de citroen, is delicaat, exotisch en … Lees meer
Pasta met mosselen? Zomerser kan het niet! Met dit gerecht maak je iedereen blij! Serveer … Lees meer
Huisgemaakte pasta met citroensmaak.Heb je een pastamachine in huis, probeer dan eens deze huisgemaakte tagliatelle … Lees meer
Er bestaan verschillende versies van deze overheerlijke, spaghetti met kokkels. Sommige chef-koks halen de kokels … Lees meer
Zalm is een superfood. Deze vette vis bevat een grote hoeveelheid omega-3-vetten (onder meer goed … Lees meer
Dit recept voor kip uit de pan met verse kruiden is heel eenvoudig. Eigenlijk kan … Lees meer
Het is een klassieke afslanktruc: je vervangt koolhydraten door groenten. Zo kent iedereen inmiddels ‘courgetti’: spaghetti … Lees meer
Een Italiaans ovengerecht met aubergines, tomatensaus, mozzarellakaas en Parmezaanse kaas. Dit is een vrij gemakkelijk … Lees meer
Deze mediterrane pastaschotel zet je in een handomdraai op tafel. Een kind kan de was … Lees meer
Wees lief voor jezelf, trakteer jezelf op lekkere gerechten die je een warm en gelukkig … Lees meer
De basis voor dit verrukkelijke gerecht is een klassieke Italiaanse pastaschotel, zo vertelt Roland Schuller ons, namelijk pasta alla gricia